Trapleuning zwart, eiken, wit gegrond en trapleuningen RVS

Trapleuningen en houders

U vindt hier een ruime collectie trapleuningen in diverse materialen.

  • Trapleuning eiken onbehandeld, 4 modellen.
  • Trapleuning RVS geborsteld, 3 modellen.
  • Trapleuning. zwart gecoat, 3 modellen.
  • Trapleuning wit gegrond, 2 modellen.

Zijn uw leuninghouders ook aan vervanging toe, dan kunt u deze direct meebestellen.

Klik op de categorie van uw keuze om het gehele producten-overzicht en prijzen te zien:

Waarom een trapleuning?

Een trapleuning is een essentieel onderdeel van de trap die tot dienst heeft de veiligheid te verhogen tijdens het traplopen. Vrijwel iedere trap is van een degelijke leuning voorzien. In vroeger tijden waren dit eenvoudige universele leuningen die alleen functionaliteit tot doel hadden. Tegenwoordig is er een ruimer aanbod van materialen en modellen, waardoor de leuning een fraai onderdeel van het interieur is geworden zonder af te doen aan de functie het veilig traplopen te bevorderen.


Welke materialen worden aangeboden?

In ons aanbod vindt u leuningen van onbehandeld eikenhoutbeuken leuningen in de grondverf en metalen leuningen in RVS tint of zwart gemoffeld.

Alle trapleuningen en houders zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren deze met een aanzienlijke korting waardoor de prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig is.

Trapleuning montage: 

Montage van trapleuning is zeer eenvoudig en door iedere doe het zelver uit te voeren. Zorg te aller tijde dat u voldoende leuninghouders gebruikt. Indien iemand op de trap uitglijdt, moet de leuning aardig wat draagkracht hebben.

Doordat de metalen delen verschillende productiewijze hebben, zal er altijd sprake zijn van kleine kleurverschillen tussen metalen leuningen en leuninghouders. Houd bij het bestellen hier altijd rekening mee, bestel bij voorkeur in één keer alles wat u nodig hebt.