overzettreden van Trenovo traprenovatie. Bij ons de laagste prijzen.

Trenovo overzettreden Laminaat

Een compleet programma traprenovatie van het Duitse Trenovo. Bij ons tegen de laagste prijzen.

Overzettreden met of zonder stootbord. Montageprofielen, afwerkprofielen, uitlooptrede en bijpassend laminaat.

Producten van zeer hoge kwaliteit, Bedoelt voor jarenlang onbezorgd gebruik.

Leverbaar in meerdere kleuren.

Klik op de kleur van uw keuze:

Duitse topkwaliteit van Trenovo

Een zeer compleet en hoogwaardig programma waarmee u in staat wordt gesteld de trap op professionele wijze te renoveren. Traprenovatie met Trenovo overzettreden is een duurzame oplossing. De hooge slijtweerstand van klasse 32 staat borg voor langdurig gebruik.

Naast de overzettreden zijn er vele accesoires leverbaar zoals : stootborden, zijdeafdekking, stabiliseringsprofielen, hoekprofielen, U profielen en zelfs laminaatvloeren.

Alle treden zijn standaard voorzien van een antislip toplaag R10. In de meeste gevallen maakt dit de noodzaak voor een antislipstrip overbodig. Trenovo biedt u een breed assortiment aan kleuren.

Alle treden zijn leverbaar in meedere afmetingen zodat u zeer efficient kunt werken. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, waar recent ook beton look aan is toegevoed. Alle afwerkproducten zoals stootborden, profielen en laminaat zijn is dezelfde kleur leverbaar.

Maak online uw boodschappenlijst en kijk hoe groot uw voordeel is. Wij lveren Trenovo traprenovatie tegen de laagste prijzen.

 

Keurig nette afwerking dank zij de vele profielen en toebehoren die Trenovo traprenovatie u biedt.De treden zijn voorzien van een antislip coating die de trap veiliger maakt. Het monteren van een antislip strip is doorgaans niet nodig.