Trapleuningen RVS

Trapleuning RVS geborsteld

De trapleuningen geborsteld RVS zijn leverbaar in 3 modellen. Ze zijn leverbaar in diverse lengtes en bijpassende leuninghouders zijn leverbaar.

De trapleuningen zijn van Nederlands fabricaat en hebben een hoge kwaliteitsnorm.

  • Leverbaar vanaf 50 cm tot 350 cm in vaste lengte.
  • Kopse kanten zijn gesloten en keurig afgewerkt.
  • Ook leverbaar met blinde montage.
  • Scherpe prijzen.
Klik op de categorie van uw keuze om het gehele producteno-verzicht en prijzen te zien:


Waarom een RVS trapleuning ?

RVS is een materiaal met een tijdloze look die binnen vrijwel ieder interieur past. We zien het terug in deurbeslag en randafwerking op de vloer. De RVS trapleuning is daar een prachtige aanvulling op. Een RVS leuning staat chique. Zeker geplaatst tegen een donkere achtergrond springen ze er mooi uit. Een tijdloze uitstraling die binnen ieder interieur kan passen.

Zijn er ook RVS leuninghouders leverbaar ?

Natuurlijk moet de fraaie RVS leuning met net zo fraaie leuninghouders gemonteerd worden, anders is het een aanfluiting. Bij iedere RVS leuning ziet u keurig aangegeven welke houder er precies bijpast. Dezelfde glansgraad als de leuning en montage-gaten die exact overeen komen met de voorgeboorde gaten in de leuning.

Van welk materiaal is de RVS leuning gemaakt ?

Alle leuningen zijn gemaakt van roestvrij staal. Hebben voldoende materiaaldikte om stevig en solide aan te voelen. Door de dikte van het materiaal hebben de schroeven van de leuninghouders ook genoeg "vlees" om goed vast te zitten en te blijven zitten. Wel zo veilig.

Hoe is de RVS leuning afgewerkt ?

De leuningen worden in de fabriek op maat gemaakt. De kopse kanten worden dicht gemaakt en keurig glad gepolijst. Nadat de schroefgaten zijn voorgeboord kunnen de leuningen worden geborsteld waardoor ze een bijzondere glas en uitstraling krijgen. Door het borstelen krijgen ze een fraaie structuur en zijn niet gewoon een gladde buis meer. Gebruiksporen zullen hierdoor ook minder opvallen.

Welke modellen zijn er leverbaar ?

Wij leveren de twee meest voorkomende modellen in RVS leuningen, een rond model en een plat model. Het ronde model is leverbaar voor gewone montage, maar ook voor blinde montage. Bij deze laatste zit de leuninhouder vrijwel uit het zicht tussen de leuning en de wand en zijn er geen schroeven zichtbaar. Het platte model is rechthoekig en heeft zijn eigen unieke leuninghouder voor een zeer eigenzinnige look.

Waarom alleen vaste lengten ?

Maatwerk of vaste maten, altijd een lastige vraag voor aanbieders. Beide hebben voor en nadelen. Het werken met vaste maten heeft invloed op prijs, levertijd en afwerking. Doordat de fabrikant een vaste productie kan draaien, daalt de kostprijs. Hierdoor kan er ook voorraad opgebouwd worden wat de levertijd ten goede komt. De afwerking kan per model uniform plaatsvinden, zoals het voorboren van de schroefgaten. Hierdoor is per model duidelijk aan te geven hoeveel houders er nodig zijn. Vanuit deze overwegingen is er gekozen voor vaste maten.

Kan ik de leuning zelf monteren ?

Doordat alle gaten al voorgeboord zijn, is dit voor een handig persoon een eenvoudig klusje. Ieder soort ondergrond vereist zijn specifieke montagematerialen. Zorg dat u vooraf de juiste materialen hebt aangeschaft. Daarnaast is het aan te raden om te zorgen  voor een paar helpende handen, zodat u niet alleen staat te jongleren met een lange leuning en afteken gereedschap. Met de juiste voorbereiding is de montage snel gedaan.

Hoe kan ik de trapleuning RVS geborsteld bestellen?

U kunt de leuningen bij ons in de webwinkel online bestellen. Tijdens het bestellen hoeft u nog niet direct af te rekenen. Nadat wij uw order ontvangen hebben nemen we contact met u op om de levering verder af te spreken. U kunt er voor kiezen om de bestelling aan huis te laten bezorgen of af te halen op één van onze afhaal punten in Amsterdam, Ankeveen, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Pas nadat we een leverdatum met u hebben afgesproken kunt u tot betaling overgaan. Contant betalen kan alleen in ons eigen afhaal magazijn te Ankeveen.