Trapleuningen wit gegrond

Trapleuning beuken wit gegrond

De trapleuningen wit gegrond zijn leverbaar in 2 modellen. Ze zijn leverbaar in diverse lengtes en bijpassende leuninghouders zijn leverbaar.

De trapleuningen zijn van Nederlands fabricaat en hebben een hoge kwaliteitsnorm.

  • Leverbaar vanaf 100 cm tot 350 cm in vaste lengte.
  • Wit gegrond en schilderklaar.
  • Scherpe prijzen.
Klik op de categorie van uw keuze om het gehele producten-overzicht en prijzen te zien:Waarom een beuken wit gegronde trapleuning ?

Beukenhout is een harde en stabiele houtsoort. De hardheid en vormvastheid is vele malen hoger dan van het goedkopere vurenhout. Door de jaren heen zult u hierdoor merken dat de beuken leuning zijn mooie uitstraling veel beter behoudt. Het ruwhout heeft een goed droogproces ondergaan alvorens tot rondhout verwerkt te worden. Hierdoor is de leuning goed vormvast. Na productie worden de koppen netjes afgerond en wordt de leuning geschuurd en tweemaal gegrond. Hij is dan klaar voor verdere afwerking naar keuze.

Zijn er ook leuninghouders leverbaar ?

Natuurlijk moet de eiken leuning met net zo fraaie leuninghouders gemonteerd worden, anders is het een aanfluiting. Er is een ruim assortiment houders verkrijgbaar, Aluminium,  RVS of zwart. Normale montage of blinde montage, keuze genoeg.

Welke modellen zijn er leverbaar ?

Wij leveren de meest gevraagde modellen gegronde leuningen, een rond model en een klassiek sleutelgat model. Voor ieder interieur is er hiermee een passend model leverbaar.

Waarom alleen vaste lengten ?

Maatwerk of vaste maten, altijd een lastige vraag voor aanbieders. Beide hebben voor en nadelen. Het werken met vaste maten heeft invloed op prijs, levertijd en afwerking. Doordat de fabrikant een vaste productie kan draaien, daalt de kostprijs. Hierdoor kan er ook voorraad opgebouwd worden wat de levertijd ten goede komt. De afwerking kan per model uniform plaatsvinden. Vanuit deze overwegingen is er gekozen voor vaste maten.

Kan ik de leuning zelf monteren ?

Dat is zeker goed te doen. Ieder soort ondergrond vereist zijn specifieke montagematerialen. Zorg dat u vooraf de juiste materialen hebt aangeschaft. Daarnaast is het aan te raden om te zorgen  voor een paar helpende handen, zodat u niet alleen staat te jongleren met een lange leuning en afteken gereedschap. Met de juiste voorbereiding is de montage snel gedaan.

Hoe kan ik de trapleuning wit gegrond bestellen?

U kunt de leuningen bij ons in de webwinkel online bestellen. Tijdens het bestellen hoeft u nog niet direct af te rekenen. Nadat wij uw order ontvangen hebben nemen we contact met u op om de levering verder af te spreken. U kunt er voor kiezen om de bestelling aan huis te laten bezorgen of af te halen op één van onze afhaal punten in Amsterdam, Ankeveen, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Pas nadat we een leverdatum met u hebben afgesproken kunt u tot betaling overgaan. Contant betalen kan alleen in ons eigen afhaal magazijn te Ankeveen.