Trapleuning zwart

Trapleuning zwart

De zwarte trapleuningen zijn leverbaar in 3 modellen. Ze zijn leverbaar in diverse lengtes en bijpassende leuninghouders zijn leverbaar.

De trapleuningen zijn van Nederlands fabricaat en hebben een hoge kwaliteitsnorm.

  • Leverbaar vanaf 50 cm tot 350 cm in vaste lengte.
  • Zwarte RAL9005 poedercoating antislip.
  • Kopse zijde gesloten en keurig afgewerkt
  • Scherpe prijzen.
Klik op de categorie van uw keuze om de producten te bekijken en prijzen te zien:Waarom een zwarte trapleuning ?

Binnen de huidige woontrend is zwart momenteel erg populair. We zien het terug in deuren, plinten, afwerklijsten, keukenbladen en nog veel meer. De zwarte trapleuning is daar een prachtige aanvulling op. Een zwarte leuning staat enorm stoer. Zeker geplaatst tegen een lichtere achtergrond springen ze er mooi uit. Een prachtige moderne of industriële look die kan aansluiten op uw verdere inrichting.

Zijn er ook zwarte leuninghouders leverbaar ?

Natuurlijk moet de fraaie zwarte leuning met net zo fraaie zwarte leuninghouders gemonteerd worden, anders is het een aanfluiting. Bij een zwarte leuning ziet u keurig aangegeven welke houder er precies bijpast. Dezelfde glansgraad als de leuning en montage-gaten die exact overeen komen met de voorgeboorde gaten in de leuning.

Van welk materiaal is de zwarte trapleuning gemaakt ?

Alle leuningen zijn gemaakt van staal. Hebben voldoende materiaaldikte om stevig en solide aan te voelen. Door de dikte van het materiaal hebben de schroeven van de leuninghouders ook genoeg "vlees" om goed vast te zitten en te blijven zitten. Wel zo veilig.

Hoe zijn de zwarte trapleuningen afgewerkt ?

De leuningen worden in de fabriek op maat gemaakt. De kopse kanten worden dicht gemaakt en keurig glad gepolijst. Nadat de schroefgaten zijn voorgeboord kunnen de leuningen naar de lakstraat. Hier worden ze door middel van poedercoating van een zeer degelijke afwerklaag voorzien. Poedercoating heeft grote voordelen ten opzichte van spuitwerk. De laagdikte is vele male dikker en door het thermisch uitharden is de eindlaag ook veel harder. De laag is ondoordringbaar waardoor er geen oxidatie van het onderliggende materiaal kan ontstaan. De levensduur van poedercoating ligt tussen de 20 en 50 jaar.

Welke modellen zijn er leverbaar ?

Wij leveren de twee meest voorkomende modellen in zwarte uitvoering:  trapleuning vierkant plat en de ronde uitvoering. De ronde trapleuningen zijn leverbaar voor gewone montage, maar ook voor blinde montage. Bij blinde montage zit de leuninhouder vrijwel uit het zicht en tussen de leuning en de wand en zijn er geen schroeven zichtbaar. Het platte model is rechthoekig en heeft zijn eigen unieke leuninghouder voor een zeer eigenzinnige look.

Waarom alleen vaste lengten ?

Maatwerk of vaste maten, altijd een lastige vraag voor aanbieders. Beide hebben voor en nadelen. Het werken met vaste maten heeft invloed op prijs, levertijd en afwerking. Doordat de fabrikant een vaste productie kan draaien, daalt de kostprijs. Hierdoor kan er ook voorraad opgebouwd worden wat de levertijd ten goede komt. De afwerking kan per model uniform plaatsvinden, zoals het voorboren van de schroefgaten. Hierdoor is per model duidelijk aan te geven hoeveel houders er nodig zijn. Vanuit deze overwegingen is er gekozen voor vaste maten.

Kan ik een zwarte leuningen zelf monteren ?

Doordat alle gaten al voorgeboord zijn, is dit voor een handig persoon een eenvoudig klusje. Ieder soort ondergrond vereist zijn specifieke montage-materialen. Zorg dat u vooraf de juiste materialen hebt aangeschaft. Daarnaast is het aan te raden om te zorgen  voor een paar helpende handen, zodat u niet alleen staat te jongleren met een lange leuning en afteken gereedschap. Met de juiste voorbereiding is de montage snel gedaan.

Hoe kan ik de trapleuning zwart bestellen?

U kunt de leuningen bij ons in de webwinkel online bestellen. Tijdens het bestellen hoeft u nog niet direct af te rekenen. Nadat wij uw order ontvangen hebben nemen we contact met u op om de levering verder af te spreken. U kunt er voor kiezen om de bestelling aan huis te laten bezorgen of af te halen op één van onze afhaal punten in Amsterdam, Ankeveen, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Pas nadat we een leverdatum met u hebben afgesproken kunt u tot betaling overgaan. Contant betalen kan alleen in ons eigen afhaal magazijn te Ankeveen.